antiKOM

"...a Kommunista Internacionálé által a nemzetek belügyeibe gyakorolt beavatkozásnak tûrése nemcsak azoknak a belsõ békéjét és szociális jólétét veszélyezteti, hanem általában a világbékét is fenyegeti..." (Az antikomintern paktum részlete 1936. november 25.) "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !" Márai Sándor A kommunizmus 7 csodája: 1. Mindenkinek volt munkája. 2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit. 3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették. 4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni. 5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene. 6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott. 7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

Friss topikok

Kormányzatilag támogatott cigányellenesség?

2008.07.27. 16:19 antikom

Az index.hu- állítólag liberális értékrendű, de a továbbiak alapján inkább kirekesztő- portál alján lévő repülőjegy-keresőben a beállításoknál 8 gyerek a legnagyobb választási lehetőség. Mi van akkor, ha egy roma család akar Malmöbe, vagy akár távolabbra utazni?

Ez már önmagában felháborító lenne, de tetézi a bajt az ez alatt észrevehető kormányzati program-hírdetés. Mi inkább a kormányzati pogromot preferálnánk, de ne térjünk el a témától.

Felháborít, hogy ebben az évezredben még van, aki akadáyozná a cigányokat a repülőjegy-vásárlásban. Mintha nekik nem lennének ugyanolyan igényeik az utazásra, mint bármelyikünknek. Tegyük fel hogy a többi gyermeket, a kissebbeket besoroljuk csecsemőnek. Még így is alig 12 gyermek van úton! És ki vigyáz addig a többi purdéra? Az állam nem gondoskodik bölcsödei, óvodai ellátásról, a gyermek nem lehet mindíg a nagyszülőknél, babysitterre pedig nem telik a szűkös segélyből.

Hol vannak ilyenkor a roma jogi szervezetek? Mit csinálnak a roma és liberális médiák? Hogy ülhetnek nyugodtan a politikusaink? Miért nem tesznek ez ellen a a civilek? Remélem ezeket a kérdéseket mielöbb megválaszolják az illetékesek!

7 komment

Címkék: index szdsz cigány buckalakó libsik

A bejegyzés trackback címe:

https://antikom.blog.hu/api/trackback/id/tr95587954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shaft 2008.07.27. 23:25:35

a romáknak ajánlom a máv tehervagonjait, mintsem a repülőt

Balambér 2008.07.29. 19:13:50

Ha a tartósan munkanélküliektől és a romáktól (továbbiakban az utóbbi csoportról lesz szó) elvennénk, vagy legalábbis jelentős mértékben csökkentenénk a segélyeket, lehet nem csinálnának annyi gyereket ezekre támaszkodva (minél több gyerek, annál több segély, minnél több gyerek, annál többet raknak ki mászkálni az utcára, annál több bűnözés), ha pedig megvonnánk a kisebbségi kedvezményeket (a fentiek mellett) lehet nem éreznék a magyar ember FELETT ÁLLÓNAK magukat -mert nagyon jól tudják hogy a mai sláger a "maga rasszista, maga rasszista", vagyis aki a megfelelő népcsoportba született az bátran bűnözhet, megélhet a mások becsületes munkájából származó adókból finanszírozott segélyekből, merthogy ő itt a kisebbség. Felháborítónak tartom hogy téged kedves szerző felháborít egy koránt sem a roma népcsoport ellen irányuló internetes hiányosság, melyet a saját szekuralista világnézeted miatt látsz annak.

JRK 2008.07.29. 22:20:11

A bejegyzésem a szerzőnek szól.

Egyrészt, mielőtt ehhez hasonló egetrengető emeletes baromságokat kísérelnél meg publikálni, tanulj meg helyesen írni.

Másfelől számomra érthetetlen, hogy az írásodat mi ihlette. Hogy jönnek ide a romák? És amit végképp nem értek: kizárólag ők az a nemzetiség, akiknél 8-nál esetleg több gyermek lehet a családban? Magyar "nagycsaládok" nincsenek? Én nem vagyok roma, most éppen baszk vagyok, és 9 gyermekem van. Most figyelj: az összes kis nyamvadékkal együtt Párizsba szeretnék utazni. FELHÁBORÍTÓ, HOGY 2008-BAN A BASZK NAGYCSALÁDOSOK SZÁMÁRA NEM TESZIK LEHETŐVÉ, HOGY 8-NÁL TÖBB GYERMEKKEL UTAZZANAK REPÜLŐGÉPEN!
FELHÁBORÍTÓ, HOGY 2008-BAN A BASZKOKAT KORLÁTOZZÁK A REPÜLŐJEGYEK MEGVÁSÁRLÁSÁBAN! ANTIBASZK FERTŐ!

Felháborít továbbá, hogy ebben az évezredben még nagyon sok ilyen hozzád hasonló barom szédeleg ezen a bolygón.

Az agyad (vagy inkább agyhelyed) által kreált idiótaság miatt miért kirekesztő az Index?
Te meg kirekesztő vagy a baszkokkal szemben. Rájuk miért nem gondoltál, amikor idehánytad ezt az orbitális szart?

Csabulator 2008.07.30. 13:03:07

"abysitterre pedig nem telik a szűkös segélyből." >>> Mert a Mercire és a 10 kilós aranyláncra kell a pénz.

Morg 2008.07.30. 17:32:41

Drága barátom/barátaim!

Ne keverjétek össze a paranoiát az emberjogi nézetekkel... Pláne, ne kezdjetek dobálózni szavakkal mint "rasszizmus", "kirekesztés", "megkülömböztetés", ha úgyis nektek van üldözési mániátok. Ezzel csak a mi - normális emberek - életét és mitagadás a világ előrehaladását gátoljátok a korlátolt gondolat menetetekkel.

Nem lenne rossz az se, ha egy-egy hír után nem hőzöngeni kezdenének az emberek, hanem gondolkodni. És persze, az ilyen "webmester" hibákon se érdemes okokat keresni, hisz ennyi erővel ki is mehetnénk a rétre, megvizsgálni: miért nő a fű!

antikom 2008.07.31. 08:49:02

Adjon Isten!

Ez egy viccesnek szánt bejegyzés, erős iróniával, amolyan görbe tükröt mutatva a liberális oldalnak. Nem zavar, hogy nem tetszik mindenkinek, de a cikk publikálása óta folyamatosan növekedik a látogatottság.

Szebb jövőt!

Tüzes nyíl 2008.08.08. 23:05:07

Majd nem érzik magukat a magyarok FELETT ÁLLÓ-nak, ha porig égetik a mocskos, koszos putrijaikat. Majd ez is eljön. A húr sem feszül a végtelenségig, s ha elszakad, annak csapja ki a szemét, aki túlfeszítette... általában ez megváltoztathatatlan, örök törvényszerűség, nem tudom, hogy gondolkodnak ezek.

Az írás egyébként jó, kiváló. Első olvasásra észre lehetett venni rajta az iróniát.
süti beállítások módosítása