antiKOM

"...a Kommunista Internacionálé által a nemzetek belügyeibe gyakorolt beavatkozásnak tûrése nemcsak azoknak a belsõ békéjét és szociális jólétét veszélyezteti, hanem általában a világbékét is fenyegeti..." (Az antikomintern paktum részlete 1936. november 25.) "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !" Márai Sándor A kommunizmus 7 csodája: 1. Mindenkinek volt munkája. 2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit. 3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették. 4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni. 5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene. 6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott. 7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

Friss topikok

A Szent Korona sem tabu a ballisbsiknek

2008.08.19. 11:35 antikom

Szekeres honvédelmi miniszter kitalálta, hogy neki, és a honvédtiszteknek nincs szűkségük a Szent Korona másolatára, anélkül esküdnek augusztus 20-án, Szent István napján. Eddig is csak jelképesen volt jelen az ország, és a nemzet talán legszebb és legértékesebb szimbóluma, de a komcsiknak, és az idegeneknek nem tetszik.

Nekünk meg az nem tetszik, hogy -egyenlőre- ők vezetik az országot. Sőt lassan már puszta jelenlétük is kezd kellemetlen lenni. De szerintem mindenki tudja, mire gondolok...

Magyarországon még büntetlenül lehet szídni, szapulni, mocskolni nemzetünk jelképeit, gondoljunk a egyvidéki Turulra, az Árpád-sávos zászlóra, de a szóban forgó Korona is gyakran és régóta  van a ballibsik kereszttüzében. Egy egészséges nemzet rég elsöpörte volna, perifériára kergette volna azokat, akik ilyet tesznek vele. Próbálnának ilyet csinálni az írekkel! VAlószínüleg nem lenne belőle köszönet.

Egyszermajd nálunk is így fog működni, addig is tegyünk eggyüt a szebb jövőért!

5 komment

Címkék: budapest szdsz kommunista komcsi szent korona

A bejegyzés trackback címe:

https://antikom.blog.hu/api/trackback/id/tr3622796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komcsi vót biztos 2008.08.23. 12:15:04

Nyugi , lassan rendelje meg mindenki a Talmudot arra fognak a jövőben esküdni már aki akar :) Lehet előre jó mesetörténeteket olvasgatni :) Olcsóért :)

komcsi vót biztos 2008.08.23. 12:19:24

Csak azt nem értem ha annyira , imádják a nagy szocializmusukat akkor miért nem költöznek KÍNÁBA ? Miből gondolják hogy a délburgenlandi falum címeréből akár kivennénk az árpádsávot ? Örüljenek neki a sárga csillagot nem kell kiragasztaniuk ismét , de nagyon arra megy a világ újra megkaphatják !!!!!!

al Dajjal 2008.11.26. 19:25:29

Könyörgöm!!!

"a egyvidéki, eggyüt, szídni, szűkségük" és még folytathatnám.
A blog helyesírása nagyobb merénylet a magyar nyelv ellen, mint amit ezek a senkiháziak művelnek. Használj helyesírás-ellenőrzőt!

Szúrófény 2009.09.11. 04:42:15

Nézzétek meg, Szekeres nagy alakítását, a NÁTÓ való belépés köszöntőjét, akadozó segg nyalóval!

Szúrófény 2009.10.07. 05:57:37

A "tárgyfétis" Afrikában is kikopik, elérte őket a felvilágosodás egyedül a hun-magyariaknál él még!?
süti beállítások módosítása