antiKOM

"...a Kommunista Internacionálé által a nemzetek belügyeibe gyakorolt beavatkozásnak tûrése nemcsak azoknak a belsõ békéjét és szociális jólétét veszélyezteti, hanem általában a világbékét is fenyegeti..." (Az antikomintern paktum részlete 1936. november 25.) "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !" Márai Sándor A kommunizmus 7 csodája: 1. Mindenkinek volt munkája. 2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit. 3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették. 4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni. 5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene. 6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott. 7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

Friss topikok

A kommunista ellenességkép nem csak a jobboldalé

2008.07.31. 09:28 antikom

A kommunizmus ellen nem csak a konzervatív oldal harcol, legalábbis eszmei szinten. Ugyanúgy ellenségnek tekinti a liberalizmus is a vörös gondolatokat. Legalábbis elméletben, ugyanis Magyarországon nem szégyen egyik oldalnak sem, hogy a libsik összefognak az MSZMP egykori tagjaival és vagyontárgyaival büszkélkedő MSZP-vel. Ez kétség nélkül egy érdekházasság mint látjuk a közös kormányzást is csak hat évig bírták, bár talán ez is több mint amennyire szűkségünk lett volna.

Persze hazánkban minden kicsit máshogy működik, mint ahogy azt máshol látjuk. Itt sosem az azrcokat kell nézni, hanem jóval azok mögé kell látni, mert azok bizony hazudnak. Sokan mondják magukat egy-egy éppen divatos eszme képviselőinek, majd másnap egészen más célokért "harcolnak". Látszólag. Ugyanis ezek a divathullámok mind egy ellen vannak. Az egyetlen eszme, ami nem soha nem fog megalkudni a komcsikkal. A nemzeti raddikalizmus. Erre példa amikor a  Jobbikot felkereste egy komcsi szervezet. Érdekes levélváltás.

A Fidesz tudvalevően befogadja a volt kommunistákat, erre a legnagyobb példa az MSZP volt alelnöke(!!!) Csintalan Sándor személyesen. Aki elolvassa az életútját nem kér több magyarázatot.

Az alábbi videón az USA liberláis eszméit jelképező hősök győzik le a kommunizust.

 

1 komment

Címkék: mszp náci jobbik che kommunista maszop komcsi csintalan sandor libsik munkaspart

A bejegyzés trackback címe:

https://antikom.blog.hu/api/trackback/id/tr99593923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2012.11.13. 03:38:23

Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48,) Lásd Sztálin, Rákosi, Kádár, Caucescu, Zsitkov, Honecker, stb. elvtársak!
A szegény emberből támadott elnyomója a szegényeknek hasonló a pusztító esőhöz, nem hágy kenyeret” (Példabeszédek 18/3 – a szocializmus megerősítette e tapasztalatot!)
„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. - privatizáció)
„A modern állam politikai tehetetlenségének leplezésére magas fokú dezinformációs tevékenységet kénytelen folytatni. Minél rosszabb a kormányzat, annál több a hazugság
süti beállítások módosítása