antiKOM

"...a Kommunista Internacionálé által a nemzetek belügyeibe gyakorolt beavatkozásnak tûrése nemcsak azoknak a belsõ békéjét és szociális jólétét veszélyezteti, hanem általában a világbékét is fenyegeti..." (Az antikomintern paktum részlete 1936. november 25.) "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !" Márai Sándor A kommunizmus 7 csodája: 1. Mindenkinek volt munkája. 2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit. 3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették. 4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni. 5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene. 6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott. 7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.

Friss topikok

Az év libsipukkasztója

2008.07.22. 09:51 antikom

Vida Gábor végre olyat mondott, amit mi is tudtunk. De mégis jó ézés hallani egy MTA tagtól, egy elismert kutatóprofesszortól, egyetemi tanártól. Hogy mit is mondott? Alább olvashatja:

"Rengeteg olyan jelenség van, amit minden ember undorítónak talál. Mondjuk, egy csúnya példát hozok fel, például az ágyba vizelés. Vagy valaki nem tudja a székletét tartani.

Mv.: Most párhuzamot von a két jelenség közé?

Én konkrétan párhuzamot is vonok. Ha mondjuk van egy ilyen jelenség, akkor azt az ember megértéssel kezeli, és ha van mód, akkor gyógyítja. De nem fognak az ágybavizelők egy felvonulást tartani és követelni a jogukat amellett, hogy ezt továbbra is csinálják."

"Ha van egy ilyen folyamat, ami az emberiség története folyamán lépten-nyomon előfordult, de mindig valahogy a társadalom szembeszegült vele, a többség szembeszegült vele. Ez természetes is, hiszen ezért élte túl az emberiség ezeket az időszakokat."

Ha van egy olyan jelenség, amely az emberiség fönnmaradásával kapcsolatban veszélyt jelent, amelyik a társadalomra veszélyt jelent, olyan értelemben, mint a pedofília. (...) Vigyázzunk azért, mert nem teljesen különböző a két dolog. A pedofíliát azért tiltja a törvény, mert kiskorúakat veszélyeztet. A felnőtteket pedig a homoszexualitás veszélyezteti. Ennek a genetikai hajlama természetesen megvan, de hogyha befolyásolja az egyik ember a másikat, és társkeresésben homoszexuális partnereket keres, az azért a társadalomra, kisebb mértékben ugyan, de nem egy előnyös valaminek nevezhető."

Minden elismerésem az övé!

Aki pedig röhögni akar a ballibsik szörnyülködésén:
http://comment.blog.hu/2008/07/10/meleg_13

Szólj hozzá!

Címkék: buzik vida gábor libsik

A bejegyzés trackback címe:

https://antikom.blog.hu/api/trackback/id/tr79579502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása